Sr/Eng
Namirnice | Restoran Manufaktura Beograd

Leskovački roštilj. Futoški kupus. Fruškogorski kozji sir. Paprika iz Donje Lokošnice. Valjevski duvan čvarci. Peglana, pirotska kobasica.

Okusite Srbiju | Restoran Manufaktura Beograd

Svaka namirnica koja se upotrebljava za pripremu hrane u Manufakturi, potiče iz Srbije i pažljivo se bira kako bi konačan proizvod zadovoljio visoke kriterijume ukusa i hranljivosti. Sastojci su organski i nabavljaju se od domaćih uzgajivača koji potom brigu o njima prepuštaju našim kuvarima koji poznaju sve tajne pripreme hrane, koja mušteriji treba da obezbedi originalan ukus i kvalitet.

Prodavnica ukusa i mirisa domaćinstava širom Srbije, strasti, umeća i posvećenosti. Proizvodi spakovani sa tradicijom.

Sušeni delikatesi od mesa, organski gajeno voće i povrće, sirevi iz različitih krajeva Srbije, visoko kvalitetno meso mangulice I još mnogo različitih balkanskih delikatesa predstavljeni su gostima u hladnoj kuhinji, gde ih na licu mesta mogu probati i kupiti po želji.

Svako piće iz naše selekcije ima svoju priču i poreklo. Naša prijateljstva sa malim porodičnim destilerijama i vinarijama širom Srbije, donela su nam ukuse i arome kojima se ponosimo. Svaka čaša ima svoje ime i prezime, svaka voćka ruku koja ju je ubrala i svaka flaša bogatu istoriju koju sa zadovoljstvom delimo sa svojim gostima.

Domaća vina koja mogu da pariraju francuskim, iz srpskih vinograda, od autohtone vrste grožđa, pravljena po tradicionalnoj recepturi i čuvana u porodičnim vinarijama i ručno pravljenim buradima.

Citat | Restoran Manufaktura Beograd

Šljivovica, dunjevača, kajsijevača, aromatične rakije kuvane u srpskim domaćinstvima od ručno biranog voća i vode sa najčistijih izvora, a potom čuvane u drvenim buradima, dovoljno da poprime mekoću i pitkost najfinijeg konjaka.